Elk festival seizoen zitten we gebakken

Tosti World is een organisatie met verschillende horeca vestigingen binnen Nederland. Daarnaast is Tosti World met hun mobiele units te vinden op vele festivals in het binnen én buitenland. Het assortiment is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig tosti gerelateerd. Daarnaast zijn alle producten biologisch, Fairtrade en volgens de laatste foodtrends.

“Het is heel bijzonder hoe onze samenwerking tot stand is gekomen. Ik was in gesprek met een concurrent en die adviseerde mij, op basis van de vraag die ik stelde, dat ik eens met Bakkerij Fuite om tafel moest. Onze vraag was niet alleen product gerelateerd, onze grootste uitdaging is namelijk dat wij flexibel willen bestellen.”

Aldus Marc van Hooijdonk, oprichter van Tosti World.

Flexibel & schaalbaar

Flexibiliteit en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Om verspilling tegen te gaan bekijken we tijdens een festival per dag wat we nodig hebben, gebaseerd op de voorgaande dag. Hierdoor plaatsen we soms een last-minute bestelling om aan de vraag te kunnen voldoen.

Bakkerij Fuite is hiervoor onze ideale partner. Ze kunnen opschalen wanneer nodig en zorgen altijd voor een snelle levering. Ze dragen bij aan onze duurzame ambities en waarborgen de flexibiliteit die we nodig hebben om succesvol te kunnen ondernemen.

Een ultra verse tosti

Een samenwerking waarbij je met elkaar werkt aan het beste resultaat. Ieder met een eigen expertise maar met een gezamenlijk doel: een ultra verse tosti.

De kracht van Bakkerij Fuite is dat ze in een totaal proces denken. Vanuit onze briefing ontwikkelen zij een aantal broodrecepten, passend bij de ingrediënten. Tijdens een gezamenlijke proeverij kiezen we het beste recept waar we beide volledig achter staan. Deze worden vervolgens aangeleverd in de perfecte afmeting voor onze tosti-ijzers.

Zo weten we zeker dat we elk festivalseizoen gebakken zitten!

Fuite in gesprek met...

Modern ambacht ontstaat door enerzijds onze innovatiekracht en anderzijds de ruimte die we krijgen vanuit onze klanten. We vertalen de keten van onze klanten naar een custom-made product en proces. De komende tijd gaan we in gesprek met een aantal partners waarin we hen aan het woord laten over onze samenwerkingen.

Benieuwd naar voorgaande gesprekken? Klik en bekijk alle gesprekken.

Over Bakkerij Fuite

Begonnen als een dorpsbakker in IJsselmuiden waar op ambachtelijke manier broden werden verkocht. De zoektocht naar nieuwe heerlijke broodsoorten en uitdagingen is iets waar Bakkerij Fuite tot op de dag van vandaag mee bezig is.