Bakkerij Fuite BV
Vlijtseweg 164
7317 AK Apeldoorn
055 521 20 44
Terug naar Onze producten

Foodservice diepvries

Om ook diepvries foodservice klanten te kunnen bedienen hebben wij gekozen om middels experts lokaal in deze landen aanwezig te zijn. Hiervoor hebben wij een samenwerkingverband opgericht. De naam van deze samenwerking is Bakery Stars. Bakery Stars is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde brood- en banketbakkerijen op het gebied van sales, marketing en logistiek om maatwerk te kunnen bieden aan klantrelaties in de Benelux, Duitsland en geheel Zuid-Europa.  De bundeling van krachten van de verschillende bakkerijen zorgt voor een ongekend aanbod. Tegelijkertijd profiteren klanten bij ‘hun bakkerij’ gewoon van het zelfstandig ondernemerschap waarbij de klant centraal staat. 

Naast dit samenwerkingsverband heeft Bakkerij Fuite een eigen verkoopkantoor in Zweden. Dit verkoopkantoor draagt de naam Bake-King Scandinavia A\B. Vanuit Zweden wordt geheel Scandinavië, Engeland en Oost-Europa bedient.

Op deze beide manieren kunnen zij iedereen een antwoord bieden als het gaat om de vraag naar kwaliteitsbrood. Klanten profiteren van een breed assortiment en een partner die meedenkt over nieuwe mogelijkheden om de winst en het marktaandeel te vergroten.