Bakkerij Fuite BV
Vlijtseweg 164
7317 AK Apeldoorn
055 521 20 44
Terug naar Nieuws
19/10/12

@@maatjesdag geslaagd!

Op 21 september is door studenten van de Politieacademie de @@maatjesdag georganiseerd. 
Tot een aantal jaren geleden werd de @@maatjesdag ieder jaar georganiseerd, echter door gebrek aan financiële middelen is dit evenement gestopt. 
De @@maatjesdag heeft tot doel om gezinnen met een ziek of gehandicapt kind even de dagelijkse sleur en het verdriet te doen vergeten, en gewoon een leuke en onbezorgde dag te geven. Dit doel is dit jaar meer dan gelukt; er kwamen ruim 1000 mensen naar de Apenheul. De Apenheul had volledig kosteloos het park beschikbaar gesteld en met nog een aantal sponsoren is er ook voor gezorgd dat deze mensen werden voorzien van eten, drinken en een cadeautje voor de kinderen.

Wij als Bakkerij Fuite zijn blij dat wij ook ons steentje bij konden dragen in de vorm van broodjes welke belegd werden met kroketten en hamburgers.Van het zien van deze blije kindergezichten krijg je spontaan tranen in je ogen; immers daar doen we het met zijn allen voor.

Kortom een schitterende dag voor de kinderen en hun gezinnen waarvan we hopen dat het weer een jaarlijkse traditie mag worden!