Bakkerij Fuite BV
Vlijtseweg 164
7317 AK Apeldoorn
055 521 20 44
Terug naar Nieuws

FitKids, echt lekker volkorenbrood voor kinderen

Als ouder wil je het beste voor je kind en dat geldt ook voor het eten van brood. Stevig brood wordt echter over het algemeen minder gewaardeerd door kinderen. FitKids biedt het beste van twee werelden; al het goede van volkorenbrood, en brood zo toegankelijk als een broodje. Fitkids is rijk aan vezels, calcium en eiwitten. Spieren worden door de eiwitten nog sterker dan ze al waren. Calcium ondersteunt het energieniveau, waardoor kinderen de hele dag door lekker kunnen spelen. 

Waar is het goed voor?
•     Van vezels kun je goed poepen.
•     Eiwitten zorgen voor sterkere spieren.
•     Calcium is nodig voor sterke botten.
  
FitKids behoort tot de familie van Fitbrood, bestaande uit: Fit Volkoren en Fit Meergranen. Brood dat 50% minder koolhydraten, 75% meer vezels en 100% meer eiwitten bevat. FitKids past dan ook goed in deze broodfamilie en biedt nu ook de kinderen een eigen brood. 

Voedingswaarden FitKids
  • 6,8 gram vezels.
  • 20,3 gram eiwitten.
  • 350 mg calcium (39% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid)

Ook Fitties zijn gek op FitKids. Deze vrolijke poppetjes leggen uit waarom dit brood de beste keuze is. We weten dat een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk zijn. Daarvoor moet je tenminste 87 gram volkorenbrood per dag eten. Dat zijn 2,5 sneetjes FitKids. FitKids is vanaf 11 maart verkrijgbaar in alle 44 filialen van Boni supermarkt en bij Picnic, de online supermarkt.