Page 7

Opmaak 1

5 Tijd voor modernisering Omdat in IJsselmuiden geen groeimogelijkheden meer waren, werd in 2004 een nieuwe stap gezet. Bakkerij Fuite nam een bestaande bakkerij in Apeldoorn over en koos voor volledige modernisering. Inmiddels waren ook zoons Klaas en Gerard Fuite het bedrijf komen versterken. Onder hun leiding groeide bakkerij Fuite verder. Moderne technologie werd ingezet om de heerlijkste ambachtelijke producten te maken. De naam Fuite is anno 2011 niet meer weg te denken. Waar je ook komt, in de supermarkt, benzinestations, kantines of het vliegtuig: het brood van Fuite kun je overal proeven. De hoeveelheid brood die nu in één dag wordt gemaakt, werd in de beginjaren van Fuite in een jaar nog niet gehaald. In plaats van 20 tot 30 soorten brood in de jaren ’60 - toen al heel vooruitstrevend - biedt Fuite er nu honderden. Dit alles heeft te maken met de omvang van de bakkerij, maar ook met de modernisering en de efficiënte werkwijze. Time for modernisation In 2004, a new step was taken, since IJsselmuiden did not offer any possibilities for growth anymore. Fuite's Bakery took over an existing bakery in Apeldoorn, and opted for complete modernisation. Meanwhile sons Klaas and Gerard had joined to reinforce the company. Fuite's Bakery continued to grow under their leadership. Modern technology was used to produce extremely tasty, traditional products. Today, in 2011, Fuite has become a household name. Wherever you are, in the supermarket, a petrol station, a canteen or in an aircraft: you can taste Fuite's bread wherever you go.


Opmaak 1
To see the actual publication please follow the link above