Page 4

Opmaak 1

How it all started In 1928, Klaas Fuite started a small village bakery in IJsselmuiden, the Netherlands. Customers could taste the love for the profession in his products and demand grew. The company expanded further and with that the workforce. Fuite looked ahead and developed new, attractive products which proved to be very popular among the public. In 1968, his son Harm took over the company. He aimed his focus at the supermarkets. In 1972, the bakery also started to make confectionery. 2 Hoe het allemaal begon Klanten proefden de liefde voor het vak in het brood In 1928 was het Klaas Fuite die in IJsselmuiden een kleine dorpsbakkerij startte. Op een ambachtelijke manier maakte hij de heerlijkste broodsoorten. Klanten proefden de liefde voor het vak in de producten en de vraag groeide. Het bedrijf breidde verder uit en er kwamen steeds meer medewerkers. Fuite keek verder en ontwikkelde nieuwe, aantrekkelijke producten die bij velen geliefd waren. In 1968 nam zoon Harm Fuite het bedrijf van zijn vader over. Hij richtte zich op nieuwe klantengroepen. Supermarktketens begonnen in de jaren ‘60 met het aanbieden van brood en dat bood nieuwe kansen. Het bedrijf groeide, net als het aantal medewerkers. Het aanbod nam toe en om de supermarkten een compleet pakket te kunnen bieden, startte de bakkerij in 1972 met het maken van banket.


Opmaak 1
To see the actual publication please follow the link above