Page 3

Opmaak 1

een kleine greep uit de inhoud 2 16 Passie voor brood en banket Passion for bread and confectionery The objective of Fuite's Bakery is to provide people with beautiful and honest products that meet and exceed their wishes. We use the very latest technology to achieve the highest possible quality and we invest in innovation. That is our strength. However, in order to be successful, you also need professional staff. And we have plenty of them at Fuite's Bakery. Our people are driven, competent and, most important of all, they are passionate about being a baker. Do you want to find out more about our beautiful products and our passion for bread and confectionery? This magazine offers you all the ins and outs about the baker profession. The team at Fuite's Bakery 1 COLOFON Uitgeverij Present Press B.V. Nijverheidsweg 7 4104 AN Culemborg Postbus 57 4100 AB Culemborg T 0345 - 750 200 F 0345 - 750 249 E info@presentpress.nl I www.presentpress.nl Directie Rob Kriegsman Barry Reede Traffic Yolande Deuss Accountmanagers Susan Burgers John Schriemer Redactie Renate van Keulen Vormgeving en opmaak Angelique Falkmann Fotografie Bakkerij Fuite Herman van der Veer, Present Press B.V. Opdrachtgever Bakkerij Fuite Coördinatie Klaas Fuite Dit magazine kwam tot stand dankzij de medewerking van Algist Bruggeman Benelux AZO N.V. Bakery Stars B.V. Bunzl Capway Bakery Automation Conelgro Electrotechnische Groothandel Cosmo Trucks C.S.M. Benelux De Jong en Laan Accountants Etiket Nederland B.V. Firat Bakkerij B.V. H2 Automatisering Jonker Carrosserieën B.V. Konstruktiebedrijf Van Straaten Lets B.V. Mulder Elektro Packo Inox N.V. Pre Pain Robert Pack Industrial & Packaging Equipment B.V. Robi Droge diervoeders Shuffle-Mix B.V. Van der Borden Appel Adviescombinatie B.V, Venema techniek en service VWC IT Services B.V. VWS Nederland B.V. Wensink Mercedes-Benz Westendorp Scholten B.V. Zeelandia Technical Solutions B.V. Auteursrechten Het geheel of gedeeltelijk overnemen van de inhoud zonder schriftelijke toestemming van de uitgever is verboden. De redactie stelt zich niet verantwoordelijk voor eventuele onvolkomenheden. Dit magazine is vervaardigd op minder milieubelastend papier. Mensen willen meer. Ze kiezen brood dat bij hen past en gebak dat helemaal aansluit bij hun smaak. Bakkerij Fuite is meegegaan met deze trend.We zijn ons steeds opnieuw blijven vernieuwen om mensen te voorzien van mooie en eerlijke producten die aansluiten bij hun wensen. De manier waarop we dit doen, is in al die tijd wel veranderd.We gebruiken nu moderne technieken om de allerhoogste kwaliteit te bereiken. We investeren veel in innovatie. Dat is onze kracht. De nadruk leggen op innovatie is belangrijk, maar om er echt alles uit te halen heb je wel goede mensen nodig. En die zijn bij bakkerij Fuite volop aanwezig. Onze mensen zijn gedreven, vakkundig en - het allerbelangrijkst - ze hebben passie voor het bakkersvak. Niet voor niets. Bij ons krijgen ze alle kansen om prachtige producten te maken. Ons brood en banket is van topkwaliteit en wordt overal ter wereld gegeten.Mensen kopen het in de supermarkten, eten het in het pompstation of krijgen het aangeboden in het vliegtuig. De medewerkers van bakkerij Fuite zijn zich hiervan bewust. Met een enorme bevlogenheid werken zij in de bakkerij aan het maken van eerlijke kwaliteitsproducten. Elke dag opnieuw willen ze verbeteren, vernieuwen en groeien. En daar zijn wij ontzettend trots op. Meer weten over onze prachtige producten en onze passie voor brood en banket? Lees verder in ditmagazine en ontdek alle ins en outs van het bakkersvak. Het team van bakkerij Fuite Het bakkersvak is al vele eeuwen oud. Het is verweven met de geschiedenis van de mensheid. Brood groeide uit tot basisvoedsel en die status heeft het anno 2011 nog altijd. De enorme variatie aan broodsoorten en gebak is pas iets van de vorige eeuw. Vanaf de jaren ’60 kennen we een grote opmars. 21 28


Opmaak 1
To see the actual publication please follow the link above