Page 19

Opmaak 1

Traditional confectionery Thanks to Fuite's Bakery, supermarkets can offer their customers farm-fresh bread as well as the most delicious pastry variations in luxurious packaging. Pastry chefs at the confectionery department of Fuite's Bakery bake a wide range of products and do so with lots of pride and love for the profession. Flexibility and a customer-focused service are focal points therein. Higher care unit The confectionery plant is situated in Apeldoorn and, with a view to the fresh ingredients, has been built as a higher care unit. This is a department with conditions such as overpressure and purified air without harmful bacteria. Quality too has been focus of attention, even more so than before. All this resulted in the confectionery plant obtaining the BRC certificate straight away. Another focal point was the traditional character of the products. Fuite's Bakery decided to start making a large number of basic products in-house as well. 17 Een vruchtenvlaai voor een traktatie, gebakjes voor een receptie of een heerlijke slagroomtaart voor een kinderfeest… gebak is onlosmakelijk verbonden met plezier. Vroeger gingen we er zonder twijfel voor naar de banketbakker. Maar de tijden en de consumenten zijn veranderd. ‘All-in-one shopping’ bij de supermarkt heeft de voorkeur van veel mensen en de retail speelt hier op in. Dankzij Bakkerij Fuite kunnen supermarkten hun klanten niet alleen kakelvers brood aanbieden, maar ook de heerlijkste gebakvariaties in mooie verpakkingen. Ambachtelijk van smaak en uitstraling. Op de banketafdeling van bakkerij Fuite bakken banketbakkers met veel vakliefde en trots een scala aan producten. Van tompoucen tot de prachtigste kindertaarten, van appelpunt tot Limburgse vlaai. Klanten weten dat Fuite naast lekkernijen van topkwaliteit nog veel meer te bieden heeft. Flexibiliteit bijvoorbeeld, maar ook een klantgerichte service. Higher care unit De verhuizing van de banketbakkerij naar Apeldoorn werd aangegrepen om deze tak van het bedrijf verder te professionaliseren. De banketbakkerij werd een ‘higher care unit’, een afdeling met overdruk waar altijd schone, gezuiverde lucht is zonder schadelijke bacteriën. Dat moet ook wel, want de aangeleverde grondstoffen als zuivel, fruit en chocolade zijn verser dan vers. Ook kwaliteit kreeg nog meer aandacht. Het resultaat is dat de banketbakkerij direct het BRC-certificaat haalde. Een ander aandachtspunt was het ambachtelijke karakter van de producten. Bakkerij Fuite koos ervoor om ook een groot aantal basisproducten in eigen huis te gaan maken.


Opmaak 1
To see the actual publication please follow the link above