Page 17

Opmaak 1

Foodservice Ideale basis voor aantrekkelijke broodjes Het brood voor de Foodservice-branche is gemaakt voor verdere verwerking, helemaal op maat en smaak en just in time afgeleverd. Bakkerij Fuite levert een heel scala aan producten. Sandwichbrood, broodjes met een kruidig smaakje, brood in aparte vormen... Het kan allemaal.Maatwerk staat centraal en er is veel ruimte voor bijzondere initiatieven. Klanten zijn over het algemeen verwerkingsbedrijven die het brood beleggen. Het komt regelmatig voor dat zij een nieuw product ontwikkelen. Fuite gaat dan aan de hand van de eisen aan de slag om een passend broodproduct te maken. Vaak gaat het om actieproducten. Een broodje van de maand bijvoorbeeld. Maar Fuite komt ook regelmatig zelf met nieuwe initiatieven. Food service Attractive sandwiches and snacks in petrol stations or canteens are popular among the customers. Within the Food Service outlet, Fuite is the Bakery among the main A-brand players. Customers are generally processing companies that fill the bread and sandwiches. The bread is baked with the aim of further processing, completely customised, full of flavour and delivered in accordance with the just-in-time principle. Customers regularly develop new products. Based on their requirements, Fuite will start working on developing a suitable and matching bread product. This often involves promotional products. Sandwich of the month is just one example. Fuite too regularly launches initiatives itself. 15 Een broodje gezond in de kantine of een lekkere sandwich tijdens een stop bij het benzinestation? Iedereen maakt er wel eens gebruik van. Aantrekkelijke broodjes en snacks zorgen voor binding. Mensen gaan met meer plezier naar hun bedrijfskantine en automobilisten rijden speciaal voor de lunch via het tankstation dat veel keuze biedt. Bakkerij Fuite weet dit als geen ander en komt regelmatig met nieuwe, aantrekkelijke producten. Binnen het Foodservicekanaal is Fuite zelfs dé bakker van de belangrijkste A-merk spelers.


Opmaak 1
To see the actual publication please follow the link above